" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Η Σπιθα μας στο Θησείο. ( photos και μικρή περίληψη )

Στα πλαίσια του προγραμματισμού της Σπίθας μας ,1ου διαμερίσματος Κέντρο Αθήνας, για εξορμήσεις σε πολυσύχναστα σημεία του δήμου Αθηναίων με σκοπό να ενημερώσουμε τους πολίτες τόσο για τις θέσεις - προτάσεις μας για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ  του Εξαρτημένου πολιτικού συστήματος, που μας ρίχνει ολοένα  και ποιο βαθιά στην Εξάρτηση  των ξένων και μας οδηγεί στην πλήρη σκλαβιά και εξαθλίωση  με σκοπό την πλήρη υποδούλωση αλλά και την ΚΛΟΠΗ  του ΕΘΝΙΚΟΥ μας  ΠΛΟΥΤΟΥ ( ανέρχεται σε πολλά ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ευρώ ) , όσο και να τους καλέσουμε να παλέψουμε όλοι μαζί χωρίς παρωπίδες για να μην συμβούν τα παραπάνω και να οικοδομήσουμε την ΕΛΛΑΔΑ  μας  με τις δικές μας δυνάμεις ( που τελικά είναι πολύ μεγάλες ) βρεθήκαμε στο Θησείο.

Κυριακή , μέρα που γίνετε το γνωστό "γιουσουρούμ" ( λαϊκό παζάρι ) και η δράση μας ξεκίνησε από τις 10:30΄ και ολοκληρώθηκε στις 14:00΄

Οι πολίτες πλησίαζαν το τραπεζάκι που είχαμε και υπέγραφαν στο ΨΗΦΙΣΜΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΠΙΘΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


με ιδιαίτερο ενθουσιασμό . Αρκετοί πήραν μαζί τους το χαρτί και δήλωσαν ότι θα μαζέψουν και οι ίδιοι υπογραφές και θα μας τις φέρουν.
 Μία ιδέα που αναπτύσσουμε για να κάνουμε τους άλλους να ενεργούς ώστε σιγά - σιγά να απλώσουμε την συλλογή υπογραφών σε τέτοιο βαθμό ώστε κανένας Έλληνας - Ελληνίδα να μην γνωρίζει για την πρωτοβουλία μας αυτή.


Στα πηγαδάκια που έγιναν οι πολίτες προβληματίζονταν για το αδιέξοδο που έχουμε φτάσει και πολλοί εκτός της απαξίωσης που
έδειχναν στα κυβερνητικά κόμματα, που τους είναι ξεκάθαρο ότι υπηρετούν άλλους σκοπούς ,ασκούσαν κριτική και στα κόμματα της αντιπολίτευσης που , όπως έλεγαν οι κινήσεις τους μέχρι τώρα δεν βοηθούν καθόλου, "Είναι σαν να μην υπάρχουν " και ιδικά είναι απογοητευμένοι από την λεγόμενη αξιωματική αντιπολίτευση όπου όπως χαρακτηριστικά μας έλεγαν πολλοί, με 71 βουλευτές θα έπρεπε να έχουν κατέβει στον λαό για να τον οργανώσουν σε αντεπίθεση και όχι να περιμένουν να γίνουν νέες εκλογές για να πάρουν τις καρέκλες......
Το ότι το κίνημά μας δεν κατέβηκε στις εκλογές μας εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών αφού δεν μας βλέπουν σαν καιροσκόπους και σε κάθε μας κουβέντα μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό.
Άλλωστε όταν καταφέρουμε να τους πούμε έστω και το 10% από όλα αυτά που πιστεύουμε και παλεύουμε η έκπληξή τους είναι μεγάλη και μας ζητούν να ξαναβρεθούμε για να ενημερωθούν ακόμα ποιο πολύ.

Στην προσπάθειά μας αυτή των εξορμήσεών είχαμε πολύτιμη βοήθεια από συναγωνιστές της σπίθας Συντάγματος καθώς και καινούργιων συναγωνιστών που στην πράξη εντάσσονται σιγά σιγά στο κίνημά μας.


Επόμενο ραντεβού την Τρίτη 2/ 10


Κάτι που βοηθάει την δράση είναι η μουσική καθώς και ηχογραφημένο μήνυμα που ακούγετε κάθε τόσο .
Εδώ μπορεί κάποια Σπίθα που θέλει να το κατεβάσει ή να "κλέψει" την ιδέα.


ΕΔΏ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ >>  ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ 1.mp3






http://www.spitha-kap.gr/el/sparks/?id=146&news=1&snid=2938






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com