" Οι πραγματικοί αγωνιστές ξεχωρίζουν από τη χαλύβδινη θέλησή τους να παλεύουν στη σκιά και μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζοντας καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες. Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών." Μίκης Θεοδωράκης

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

VIDEO - πλανα από την παρουσία του ΚΑΠ - ΣΠΙΘΑ στην ΔΕΘ - δήλωση του Γ.Γ. Μιχάλη Πατσίκα & του Μέλους της ΚΕ Μανώλη Χατζηδημητρίου

πλάνα από την παρουσία του ΚΑΠ - ΣΠΙΘΑ  στην ΔΕΘ -
δήλωση του Γ.Γ. του ΚΑΠ ΣΠΙΘΑ  Μιχάλη Πατσίκα
 & του Μέλους της ΚΕ Μανώλη Χατζηδημητρίου

Το ΚΑΠ - ΣΠΙΘΑ  του Μίκη Θεοδωράκη ,οι σπίθες Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν πορεία που  κατέληξε στην «καρδιά της πόλης», απέναντι από τον Λευκό Πύργο κατά τις διαμαρτυρίες που έγιναν στην Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ.




Το κίνημά μας ενημέρωσε για τις πρωτοπόρες προτάσεις του που μας βγάζουν από την κρίση και την οικονομική εξαθλίωση που μας οδηγούν η εξαρτημένη τρικομματική κυβέρνηση , η τρόικα - το ΔΝΤ , οι "εταίροι" μας δανειστές  και όλα τα ΞΕΝΑ κέντρα αποφάσεων( βλέπε λεσχη Μπίλντεμπεργκ με επί κεφαλής τον Henry Kissinger, πανεπιστημιακές σχολές όπως αυτή του Σικάγου που ίδρυσε ο οικονομολόγος Φρήντμαν, σύμβουλος της Θάτσερ, του Ρήγκαν, του Πινοσέτ και του υιού Μπους μεταξύ άλλων, τραπεζικοί κολοσσοί όπως ο Ρότσιλντ, ο Ροκφέλερ, η Goldman Sachs και άλλοι) που με λύσσα έπεσαν επάνω μας για να μας εξοντόσουν και
έτσι να μας ΚΛΕΨΟΥΝ  τον εθνικό μας πλούτο που ανέρχεται σε πολλά ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ευρω.
Σκοπός τους επίσης  να εξαφανίσουν σταδιακά την έννοια ΕΛΛΑΔΑ και αυτό γιατί  και μόνο η λέξη «Ελλάδα» θυμίζει τις έννοιες ελευθερία, δημοκρατία, επιστήμη, τέχνη, πολιτισμός. Και γι' αυτόν το λόγο και μόνο θα πρέπει να χτυπηθεί, να συκοφαντηθεί, να γελοιοποιηθεί, να παραμορφωθεί, να λείψει. Να λείψει, να εξαφανιστεί, γιατί ενοχλεί.

Έτσι θα μπορέσουν να εφαρμόσουν το σχέδιό τους που δεν είναι άλλο από την παγκόσμια διακυβέρνηση - ολοκληρωτισμό - Νέα τάξη χωρίς κυρίαρχους λαούς που θα αποφασίζουν οι ίδιοι για την ζωή τους, το παρόν και το μέλλον τους.

Το κίνημά μας παλεύει από την αρχή της ίδρυσής του  να ανατρέψει τα ανθρωποκτόνα σχέδια τους και να δημιουργήσει ένα μεγάλο πλατύ Παλλαϊκό μέτωπο που θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας μας και με μία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Εθνική πολιτική θα βγάλει την χώρα μας από τα αδιέξοδα και τις παγίδες που την έβαλαν ώστε να ακυρώσουμε  όλοι μαζί τις βρώμικες - εξαρτημένες - Προδοτικές ενέργειες  ( δανειακές συμβάσεις - μνημόνια κλπ )  που έκαναν όλοι αυτοί που λειτούργησαν για ξένα προς την Ελλάδα συμφέροντα ( με τιμωρία των ενόχων ) και να χτίσουμε την Ελλάδα με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού, την ειρηνική του συνύπαρξή με όλους τους λαούς του πλανήτη , τις Ανεξάρτητες οικονομικές , πολιτιστικές , πολιτισμικές κλπ σχέσεις με όλους τους λαούς.

Οι προτάσεις του κινήματός μας  για εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου ( ανέρχεται σε πολλά ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΎΡΙΑ ευρώ )  χρησιμοποιώντας την μέθοδο των κοινοπραξιών έρχοντε να ανατρέψουν όλα αυτά που σερβίρουν στον λαό μας τα εξαρτημένα ΜΜΕ  περί μονόδρομου σε αυτή την πολιτική που ακολουθείτε.





Συγκέντρωση ΚΑΠ-Σπίθα στην ΔΕΘ 2012




Μιχάλης Πατσίκας Γ. Γραμματέας ΚΑΠ-Σπίθα στην ΔΕΘ 2012





Μανώλης Χατζηδημητρίου Μέλος ΚΕ ΚΑΠ-Σπίθα στην ΔΕΘ 2012




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για αυτούς που πρώτη φορά ασχολούντε με το ίντερνετ και δεν ξέρουν ακόμα πως να γράψουν ένα σχόλιο ή πως θα αναρτήσουν το άρθρο τους να τους ενημερώσουμε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ΓΙΑ να σχολιάσω:
Γράφω το κειμενό μου ( φροντίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Δηλαδή π.χ. δεν γράφω κάτω από ένα άρθρο με θέμα το σκοπιανό για το τι θα γίνει αν γίνουν εκλογές και ποιά η θέση της Κίνησης. Αν θέλω να ρωτήσω για αυτό, πάω στις ετικέτες ,βλέπω αν υπάρχει τέτοιο θέμα και αν ναι τότε σχολιάζω εκεί.Αν πάλι δεν υπάρχει, τότε στέλνω την ερώτησή μου στο zimosispithas@gmail αρθογραφώντας αν θέλω και το δικό μου σκεπτικό ώστε να προβληματίσω για να ανοίξει έτσι ένας διάλογος.
Αν υπάρχει θέμα και θέλω να σχολιάσω, τότε γράφω το σχόλιό μου στο κουτάκι που είναι γιά αυτό τον σκοπό και επιλέγω εκεί που λέει:

Υποβολή σχολίου ως: επιλογή προφίλ ( το ανοίγω )
1) αν έχω GMAIL ( λογαριασμός google ) και μετά θα με πάει να δώσω τα στοιχεία μου και αφού τα δώσω θα μου επιτρέψει να υποβάλω το σχόλιό μου.

2)LiveJournal (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

3) WordPress (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

4) TypePad (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

5) AIM (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

6) open ID (για αυτούς που έχουν τέτoιο λογαριασμό )

7) Όνομα/διεύθυνση URL ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ) βάλε απλώς ένα όνομα και τίποτα άλλο.Πάτα συνέχεια και Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί.

8) Ανώνυμος/η ( ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ ) Αν το επιλέξεις δεν θα μπορείς να βάλεις το όνομά σου.
Πάτα δημοσίευση σχολίου.Μετα θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και θα ζητήσει να πληκτρολογήσεις μια λέξη, στα αγγλικά ( επαλήθευση λεκτικού κειμένου ) Πληκτολογισέ την και Πάτα συνέχεια και το σχόλιό σου έχει δημοσιευτεί ΑΝΩΝΥΜΑ

ΑΥΤΑ
και αν χρειαστήτε βοήθεια μην διστάσετε να μας ρωτήσετε στο spithakentroathinas@yahoo.gr.com